41ste editie Truckstar Mack en Speciaal Transportdag verplaatst naar 2021

De 41ste editie van de Truckstar Mack & Speciaal Transportdag, die op zondag 11 oktober zou plaatsvinden op het Borchland-terrein in Amsterdam Zuid-Oost gaat niet door vanwege het coronavirus.

Willem Kuiper, organisator van het evenement: “Na zorgvuldige afweging is in gezamenlijk overleg met de sponsoren Truckstar, Mammoet, Liebherr, IMC Models en Nooteboom Trailers het besluit genomen om het evenement voor dit jaar niet door te laten gaan. Op dit moment heeft de overheid besloten dat alle evenementen tot 1 september geen doorgang vinden. De kans dat een grootschalig publieksevenement zoals de Truckstar Mack & Speciaal Transportdag in oktober zal kunnen plaatsvinden achten wij niet reëel. Ook het nieuwe protocol waaraan evenementen en beurzen moeten voldoen in verband met het coronavirus achten wij voor de Mack & Speciaal Transportdag in de huidige vorm onuitvoerbaar. Wij vinden het onvoorstelbaar jammer dat wij alle fans van Macks, kranen en speciaaltransport moeten teleurstellen, maar de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, exposanten, leveranciers, deelnemers, crew en vrijwilligers is onze grootste prioriteit.”

 De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag geldt als één van de grootste evenementen voor trucks, kranen en speciaaltransport in Europa en trekt jaarlijks zo’n 10.000 bezoekers. Dit jaar zou het voor de laatste keer op het Borchland terrein worden georganiseerd. De volgende editie zal eind september of begin oktober 2021 plaatsvinden op de nieuwe locatie. Waar dit zal zijn wordt in de loop van volgend jaar bekend gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V. is een leidende internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. De product range omvat semi-trailers, diepladersaanhangwagens en semi-diepladers. Iedere trailer van Nooteboom heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de lage total cost of ownership. Verder staan kwaliteit, betrouwbaarheid en het grootste bedieningsgemak voorop.

Contact

Nieuweweg 190 6603BV Wijchen

+31 24 6488864

press@nooteboom.com

www.nooteboom.com