Arwin Koens nieuwe Nooteboom verkoopadviseur voor Noord-Nederland

Nooteboom Trailers heeft aangekondigd dat Arwin Koens met ingang van maandag 13 maart is aangesteld als verkoopadviseur voor Noord-Nederland.Arwin zal de rol overnemen van Ralph Disveld, die onlangs is overgestapt naar Spierings Kranen als verkoper.

Arwin Koens is geen onbekende voor de meeste klanten van Nooteboom, aangezien hij van 2005 tot 2013 verantwoordelijk was voor de verkoop in Noord-Nederland. Na zijn periode bij Nooteboom maakte hij de overstap naar Welgro, een producent van bulkwagens. Nooteboom is blij dat Arwin ervoor heeft gekozen om terug te keren en zijn uitgebreide kennis en ervaring in te zetten als verkoopadviseur voor hun speciale voertuigen.

Arwin Koens zal direct aan de slag gaan in zijn rayon. Hij is te bereiken via telefoonnummer +31 629 702588 of per e-mail op a.koens@nooteboom.com. Nooteboom Trailers kijkt uit naar de samenwerking met Arwin en is ervan overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan het bedrijf en haar klanten.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V. is een leidende internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. De product range omvat semi-trailers, diepladersaanhangwagens en semi-diepladers. Iedere trailer van Nooteboom heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de lage total cost of ownership. Verder staan kwaliteit, betrouwbaarheid en het grootste bedieningsgemak voorop.

Contact

Nieuweweg 190 6603BV Wijchen

+31 24 6488864

press@nooteboom.com

www.nooteboom.com