Hüffermann Krandienst breidt vloot uit met 4 nieuwe Nooteboom dieplader combinaties

De eenvoudige bediening van de diepladers, de duurzaamheid en een hoge restwaarde zijn belangrijke voordelen van de Nooteboom diepladers.

Hüffermann Krandienst - dienstverlener voor kraan- & zwaartransport logistiek - uit Wildeshausen (Duitsland), beschikt over een zeer modern en jong wagenpark voor special- en zwaartransport. De activiteiten van Hüffermann op dit gebied zijn de afgelopen twee jaar aanzienlijk toegenomen. Om deze groei te realiseren heeft Hüffermann zijn vloot voor uitzonderlijk wegtransport uitgebreid. De nieuwste investering betreft 4 nieuwe EURO-PX-diepladers met pendelassen, waarvan 2 EURO-47-02(P) 2-assige diepladers en 2 EURO-119-35(ICP) 5-assige diepladers met 3-assige Interdolly.

De diepladers zijn uitgerust met de Nooteboom pendelas technologie met 600 mm hoogteslag en tot 70° stuuruitslag. Alle diepladers hebben een brede en diepe gieksleuf in het assenstel. De 2-assige diepladers hebben onder andere een afneembare hydraulische zwanenhals met buitenliggers en een zeer lage laadvloer. De 3+5 assige diepladers zijn voorzien van een uitschuifbare laadvloer tot 12 m. Alle diepladers zijn, zoals alle Nooteboom voertuigen, volledig geschoopeerd en zijn voorzien van een groot aantal TÜV gecertificeerde bindringen voor het vastzetten van de lading en. De eenvoudige bediening van de diepladers, de duurzaamheid en een hoge restwaarde zijn slechts enkele voordelen van de Nooteboom voertuigen.

Over Hüffermann

Hüffermann heeft zich ontwikkeld van een kraanbedrijf tot een specialist voor kraan- en zwaartransport logistiek. Bij het uitzonderlijk vervoer is vaak voor of na het transport kraanwerk nodig, moeten vergunningen worden aangevraagd en moet de verkeersveiligheid worden gewaarborgd. Hüffermann biedt haar klanten al deze diensten uit één hand.+++++

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): Digitale foto’s zijn in hoge resolutie bijgevoegd en zijn vrij voor publicatie.


 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V. is een leidende internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. De product range omvat semi-trailers, diepladersaanhangwagens en semi-diepladers. Iedere trailer van Nooteboom heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de lage total cost of ownership. Verder staan kwaliteit, betrouwbaarheid en het grootste bedieningsgemak voorop.

Contact

Nieuweweg 190 6603BV Wijchen

+31 24 6488864

press@nooteboom.com

www.nooteboom.com