Modelshow Europe op 19 maart

Modelshow Europe op 19 maart

Na twee jaar van afwezigheid, is het eindelijk dan weer zover. Op zaterdag 19 maart vindt de 29e editie plaats van de Modelshow Europe in het Plantion in Ede.

Deze modelshow is uitgegroeid tot het grootste evenementen in Europa op dit specifieke modelbouwgebied. Wat deze tentoonstelling zo bijzonder maakt, is het feit, dat deze show specifiek gericht is op een bepaalde vorm van modelbouw: alleen modellen van kranen, zwaartransport en grondverzetmachines zijn op deze show vertegenwoordigd.

Als een van de belangrijkste leveranciers van trailers voor het internationale uitzonderlijk wegvervoer is Nooteboom nauw verbonden met dit unieke evenement. De grootste collectie van uitzonderlijke trailers in allerlei schalen zijn van het merk Nooteboom, die in licentie gemaakt worden door de toonaangevende producenten waaronder WSI, IMC, Conrad, Oxford Diecast, Corgi, NZG, Herpa, Marge Models en AT Collections. Op de modelshow Europe tonen wij u alvast een voorproefje van het allernieuwste model, de Nooteboom SWC Super Wing Carrier.

Modelshow Europe, Plantion, Wellensiekstraat 4, Ede. Geopend van 10.00 – 16.00 uur. Meer informatie over dit evenement: www.modelshow-europe.com

Story image

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): Digitale foto’s zijn in hoge resolutie bijgevoegd en zijn vrij voor publicatie.


 

 

 

 

 

Nooteboom producten
Over Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V. is een leidende internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. De product range omvat semi-trailers, diepladersaanhangwagens en semi-diepladers. Iedere trailer van Nooteboom heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de lage total cost of ownership. Verder staan kwaliteit, betrouwbaarheid en het grootste bedieningsgemak voorop.

Nooteboom Trailers
Nieuweweg 190
6603BV Wijchen