Nooteboom innovaties op BAUMA

De BAUMA, de grootste vakbeurs ter wereld, wordt nog groter. Voor Nooteboom een ideale gelegenheid om haar nieuwste ontwikkelingen voor het internationale uitzonderlijk vervoer en de laatste trends voor de bouwwereld te presenteren. De Nooteboom stand, nummer FN 721/10, is op het enorme buitenterrein.

Op de Nooteboom stand zijn verschillende transportoplossingen te zien gericht op de bouw- en kraanbranche. Blikvanger is de allergrootste EURO-PX 3+6 dieplader uit het Nooteboom assortiment. Verder staat op de stand een Manoovr semidieplader met gieksleuf en 80-tons opritten, speciaal voor vervoer van grote en zware machines. En specifiek voor kraanbedrijven presenteert Nooteboom een uiterst compacte 2-assige Ballasttrailer. Naast innovaties op het gebied van trailers, is er ook volop aandacht voor het onlangs geïntroduceerde NoVAB 3.0 aslast berekeningsprogramma en voor de Nooteboom Academy die specifieke opleidingen biedt voor chauffeurs in het uitzonderlijk wegvervoer. En liefhebbers van modellen kunnen terecht in de Nooteboom Shop, waar diverse nieuw ontwikkelde schaalmodellen geïntroduceerd worden. Om iedereen optimaal van dienst te kunnen zijn is Nooteboom met nagenoeg het gehele internationale sales en serviceteam op de Bauma vertegenwoordigd. We verwelkomen u graag tussen 8 en 14 april op de Bauma in München, stand FN 721/10.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V. is een leidende internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. De product range omvat semi-trailers, diepladersaanhangwagens en semi-diepladers. Iedere trailer van Nooteboom heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de lage total cost of ownership. Verder staan kwaliteit, betrouwbaarheid en het grootste bedieningsgemak voorop.

Contact

Nieuweweg 190 6603BV Wijchen

+31 24 6488864

press@nooteboom.com

www.nooteboom.com