Nooteboom levert 10 nieuwe semidiepladers aan Bolk Transport

Ter versterking van het trailerpark heeft Bolk Transport B.V. uit Almelo een grote investering gedaan van in totaal 10 Nooteboom semidiepladers. In de komende weken zal de gehele order van 2- en 3-assige uitschuifbare Multitrailers worden uitgeleverd.

 

De eerste MCO-38-02V/L met hydraulisch gestuurde assen en handbesturing is afgelopen week opgehaald. Deze ultrakorte semidieplader wordt voornamelijk gebruikt voor het transporteren van kabeltrommels. Daartoe is de laadvloer uitgevoerd met geïntegreerde rails waarmee de trommel op elke positie kan worden vergrendeld. Verder is deze semidieplader uitgevoerd met een uitneembare tussentafel, die ook als ladingbok voor lange ladingen gebruikt kan worden. Deze 2-assige semidieplader is gebouwd met een lange asafstand van 1,81 meter en heeft daardoor 10 ton aslast op kenteken in plaats van 9 ton. Dit biedt een aanmerkelijk hoger laadvermogen dat vooral belangrijk is bij transport van deelbare lading binnen de normale regelgeving.

 

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V. is een leidende internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. De product range omvat semi-trailers, diepladersaanhangwagens en semi-diepladers. Iedere trailer van Nooteboom heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de lage total cost of ownership. Verder staan kwaliteit, betrouwbaarheid en het grootste bedieningsgemak voorop.

Contact

Nieuweweg 190 6603BV Wijchen

+31 24 6488864

press@nooteboom.com

www.nooteboom.com