Nooteboom ontvangt Heavies Award voor ‘Innovation of the Year’

Winnaar categorie Trailer Medium Weight (3-5 assen)

In de categorie ‘Trailer Medium Weight’ (3-5 assen) heeft de jury Nooteboom gekozen als winnaar van de ’Innovation of the Year Award’ voor de Manoovr semidieplader met gieksleuf en 80 tons opritten. Er was weer één inzending in deze categorie die de aandacht trok. Het werd ontwikkeld als antwoord op de behoefte aan een efficiëntere manier om grote bouwmachines te vervoeren.
In de woorden van één van de juryleden: ‘De volgende fase in de Manoovr productlijn. Een supersterke trailer die ideaal is voor het vervoer van zwaar materieel.’
Het is de tweede keer in drie jaar dat The Heavies Innovation of the Year Award is toegekend aan Nooteboom.

Innovatie’ Trailer Medium Weight’
De trailer is gebaseerd op een bestaande innovatieve semidieplader. Voor het vervoer van echt grote bouwmachines is het ontwerp aangepast om de transporthoogte te reduceren en ervoor te zorgen dat machines snel en veilig kunnen worden geladen en gelost. Bij het vervoer van graafmachines of sloopmachines kan de giekarm in de sleuf geplaatst worden om zo de totale hoogte fors te kunnen beperken. En de speciale ‘heavy duty’ opritten hebben elk een maximum wielbelasting van 20 ton.

Over The Heavies

The Heavies Awards wil, in samenwerking met de Heavy Transport Association (HTA), organisaties belonen die een belangrijke bijdrage leveren aan een doeltreffende en efficiënte ​ ​ bedrijfsvoering ​ in de zwaar transport industrie in de UK. ​ Begonnen in 2015 vond de Heavies dit jaar voor de vierde keer plaats op de nieuwe locatie van de Newark Showground. Het evenement is ook een unieke gelegenheid om te netwerken met de toeleveringsketen en voor de toeleveringsketen om te netwerken met de industrie.

Fotobijschrift
John Houghton, directeur van Nooteboom UK, treedt naar voren om de Award in ontvangst te nemen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V. is een leidende internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. De product range omvat semi-trailers, diepladersaanhangwagens en semi-diepladers. Iedere trailer van Nooteboom heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de lage total cost of ownership. Verder staan kwaliteit, betrouwbaarheid en het grootste bedieningsgemak voorop.

Contact

Nieuweweg 190 6603BV Wijchen

+31 24 6488864

press@nooteboom.com

www.nooteboom.com