Nooteboom versterkt servicenetwerk in België met Antwerp Truck & Trailer Services

Nooteboom versterkt servicenetwerk in België met Antwerp Truck & Trailer Services

België is al decennia een zeer belangrijke en groeiende afzetmarkt voor Nooteboom. Om het serviceniveau voor klanten verder te verhogen, heeft Nooteboom haar service netwerk versterkt door een samenwerking aan te gaan met Antwerp Truck & Trailer Services in Grobbendonk(B). Met haar strategische ligging ter hoogte van de E313, is Antwerp TTS een belangrijke servicepartner voor Nooteboom in België. Vooral ook omdat Antwerpen een belangrijk knooppunt is voor het internationale beroepsvervoer. Met deze uitbreiding heeft Nooteboom nu 4 servicecentra in België.

Antwerp Truck & Trailer Services

Met meer dan 30 jaar ervaring in de transportsector is Antwerp TTS gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen van alle vrachtwagens en opleggers. Op deze manier spelen zij in op de toenemende vraag naar merkonafhankelijke garages, one-stop-shops en de trend naar outsourcing. De expertise en ervaring van Antwerp TTS met hydraulisch gestuurde voertuigen is een belangrijke voorwaarde geweest bij de keuze voor Antwerp TTS als service partner voor Nooteboom. Antwerp TTS beschikt over een werkplaats met 10 inrijpoorten, een teststraat voor keuringen, 3 werkputten, 2 hefbruggen, een richtvloer, een rolbrug van 25 ton, een bank voor de ijking van tachografen en snelheidsbegrenzers. Bovendien zijn zij uitgerust met ultramoderne diagnose apparaten, zowel merk specifiek als universeel. Naast een betrouwbare en snelle service heeft Antwerp Truck & Trailer Services zeer flexibele en ruime openingsuren.

 

Onderdelen levering

Voor de levering van onderdelen beschikt Antwerp TTS over een uitgebreid magazijn met een geautomatiseerd onderdelensysteem. Van hieruit kunnen de belangrijkste Nooteboom onderdelen direct uit voorraad geleverd worden. Niet voorradige onderdelen kunnen eventueel snel geleverd worden via nachtlevering.

 

Antwerp Truck & Trailer Services

Herentalsesteenweg 71

2280 Grobbendonk

België

E [email protected]

T +32 14 51 00 61

W www.antwerptts.be

 

Persbericht_Antwerp TTS_Nederlands Persbericht _AntwerpTTS_service center Nooteboom_Nederlands.docx - 14 KB Samenwerking AntwerpTTS service partner Nooteboom Trailers Samenwerking AntwerpTTS service partner Nooteboom Trailers.jpg - 3 MB Team Antwerp TTS8 nieuwe service partner Nooteboom Trailers_1 Team Antwerp TTS8 nieuwe service partner Nooteboom Trailers_1.jpg - 1 MB

 

Over Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V., opgericht in 1881, biedt haar internationale klanten innovatieve en integrale oplossingen voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. Het assortiment omvat semi-trailers, diepladers, aanhangwagens en semidiepladers. Trailer van Nooteboom staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de lage total cost of ownership, de hoge betrouwbaarheid en het grote bedieningsgemak.

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): Digitale foto’s zijn in hoge resolutie bijgevoegd en zijn vrij voor publicatie.

 

Nooteboom producten
Over Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V. is een leidende internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. De product range omvat semi-trailers, diepladersaanhangwagens en semi-diepladers. Iedere trailer van Nooteboom heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de lage total cost of ownership. Verder staan kwaliteit, betrouwbaarheid en het grootste bedieningsgemak voorop.

Nooteboom Trailers
Nieuweweg 190
6603BV Wijchen