Primeur voor Sijperda Verhuur met nieuwste Nooteboom semidieplader

Eerste uitschuifbare semidieplader met hydraulische zwanenhalsoprit uit Nooteboom SMART programma.

Sijperda Verhuur nam onlangs de nieuwste uitschuifbare Nooteboom MCOS hoogwerker semidieplader in gebruik. Als trekker fungeert een Volvo met een laadkraan. Hiermee krijgt Sijperda Verhuur de veelzijdige en betrouwbare combinatie die het zocht.

 

Sijperda Verhuur is een allround verhuurbedrijf met meerdere vestigingen. Er wordt een grote variatie aan gereedschap- en bouwmachines voor verhuur aangeboden vanuit twaalf vestigingen verspreid over de noordelijke helft van Nederland, waarbij Sneek geldt als de hoofdvestiging. “Wanneer je zowel hoogwerkers als mobiele kantoorunits en alles wat daar tussenin zit wilt vervoeren, dan zoek je naar een trailer die multifunctioneel is, veelzijdig, betrouwbaar en fijn om mee te werken”, zegt directeur Peter Bijkerk van Sijperda Verhuur. “We zochten bij de bekende merken en uiteindelijk bleek Nooteboom de beste match in prijs, techniek, functionaliteit en bedieningsgemak te bieden met deze nieuwste semidieplader. De trailer heeft zelfs meer te bieden dan we eigenlijk nodig hebben.”

Nooteboom MCOS

Sijperda Verhuur koos voor de MCOS-versie uit het scherp geprijsde SMART semidieplader aanbod van Nooteboom. Het gaat om de MCOS-48-03V, een uitschuifbare semidieplader die Nooteboom nieuw aan het SMART programma heeft toegevoegd. Sijperda Verhuur is de eerste transporteur aan wie dit nieuwste type is geleverd. Kenmerken van deze trailer zijn de hydraulische besturing van in dit geval drie assen, een GVW van 48 ton, een relatief laag eigen gewicht en extra lange 5 meter opritten. En bovendien een uitschuifmogelijkheid van 4,5 meter in combinatie met de hydraulische zwanenhalsoprit, waarmee kleinere hoogwerkers en machines gemakkelijk op de zwanenhals geladen kunnen worden. Kortom, onze nieuwste Nooteboom semidieplader maakt het transport van groot materiaal, zoals 10 meter units en grote hoogwerkers, geen enkel probleem.

Een ander kenmerk is dat Nooteboom mogelijkheden heeft gecreëerd om gereedschappen en toebehoren veilig op te ruimen ​ “Voor ons de ideale trailer, omdat we naast groot materieel zoals hoogwerkers ook kantoorunits tot tien meter lang willen kunnen vervoeren”, aldus Bijkerk. De trekker kreeg een forse Fassi 54 tonmeter laadkraan om zulke cabines te kunnen plaatsten op de semidieplader. Sijperda Verhuur is een nieuwe klant voor Nooteboom. “We hebben ook semidiepladers van andere merken, maar dit keer past alles met Nooteboom. We schaffen ons eigen materieel aan met de bedoeling dat het zo duurzaam en modern mogelijk moet zijn, omdat we er nog wel de nodige jaren mee willen doen.” Dat geldt dus ook voor de Volvo FH 460, die werd geleverd als drie-assig chassis met een sturende sleepas. “Alles is goed doorgerekend en Volvo kon het juiste voertuig leveren, waarop we de kraan kwijt kunnen en waardoor we ermee kunnen werken op een manier die de veiligheid nooit in gevaar brengt”, aldus Bijkerk.

 

Drie branches

De branches waar Sijperda Verhuur het meest actief is zijn de bouw, de industrie, en bij evenementen. Sijperda Verhuur beschikt over18 trucks op een wagenpark van in totaal 95 voertuigen. Met drie semidiepladers worden de volgens Bijkerk meer uitdagende klussen aangepakt. Bij Sijperda Verhuur zijn ca. 195 mensen werkzaam.

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V. is een leidende internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. De product range omvat semi-trailers, diepladersaanhangwagens en semi-diepladers. Iedere trailer van Nooteboom heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de lage total cost of ownership. Verder staan kwaliteit, betrouwbaarheid en het grootste bedieningsgemak voorop.

Contact

Nieuweweg 190 6603BV Wijchen

+31 24 6488864

press@nooteboom.com

www.nooteboom.com