Ron Deelen nieuwe voorzitter RvC Nooteboom Trailers

 

Antonius Ron Deelen is per 1 juli benoemd als nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van Nooteboom Trailers BV. Hij volgt Henk Riemens op, die na 21 jaar afscheid neemt als lid van de RvC, waarvan de laatste13 jaar als voorzitter. Als ervaren general manager in de internationale Automotive wereld, brengt Ron waardevolle ervaring voor Nooteboom op strategisch, commercieel en organisatorisch gebied.

Ron Deelen (54 jaar) is IR technische bedrijfskunde en startte zijn loopbaan bij Daf Trucks, vervolgens Nedschroef waarna hij bij diverse grote industriële ondernemingen board posities bekleedde. Momenteel is hij CEO van British Steel. De driekoppige RvC van Nooteboom Trailers bestaat verder uit Maurice Geraets (directeur NXP semiconductors) en Frans Maarse (CEO Van Bilsen Groep). De kennis en ervaring van de RvC leden betekent een belangrijke ondersteuning voor de succesvolle uitvoering van de strategie die Nooteboom voor de komende jaren heeft uitgestippeld. Hierin spelen productinnovatie, nieuwe productietechnieken, digitalisering en versterking van onze bedrijfsvoering een belangrijke rol. Marinka Nooteboom: “Wij bedanken Henk Riemens voor zijn grote bijdrage aan Nooteboom Trailers en kijken uit naar de samenwerking met Ron Deelen als voorzitter van de RvC.”

 

 

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): Digitale foto’s zijn in hoge resolutie bijgevoegd en zijn vrij voor publicatie.


 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V. is een leidende internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. De product range omvat semi-trailers, diepladersaanhangwagens en semi-diepladers. Iedere trailer van Nooteboom heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de lage total cost of ownership. Verder staan kwaliteit, betrouwbaarheid en het grootste bedieningsgemak voorop.

Contact

Nieuweweg 190 6603BV Wijchen

+31 24 6488864

press@nooteboom.com

www.nooteboom.com