TRC Transport Repair Center sluit zich aan bij Nooteboom servicenetwerk in België

TRC Transport Repair Center sluit zich aan bij Nooteboom servicenetwerk in België

Het Nooteboom Service netwerk blijft groeien met de nieuwste partner in België: TRC Transport Repair Center in Houthalen-Helchteren. Met deze samenwerking heeft Nooteboom nu vijf servicecentra in België, strategisch verspreid over het land. TRC is een toonaangevende servicepartner met een breed scala aan activiteiten, waaronder service, reparatie, revisie, keuring, verkoop opleggers en hydrauliekservice. Klanten kunnen ook rekenen op de eigen depannage van TRC Transport Repair Center die 24/7 beschikbaar is voor pech onderweg.

 

Onderhoud & herstellingen

Bij TRC Transport Repair Center kunt u terecht voor periodiek onderhoud van uw Nooteboom trailer. Met geavanceerde diagnoseapparatuur kunnen de voertuigen worden uitgelezen en geanalyseerd om eventuele herstellingen op te sporen en vakkundig uit te voeren.

 

Hydrauliekservice

TRC Transport Repair Center is een specialist in herstelwerkzaamheden aan hydraulische systemen, zoals hydraulische stuur- en veersystemen. Ze hebben een grote voorraad aan leidingen, koppelingen en oliën, en kunnen zelf hydraulische leidingen en pompsystemen persen om herstelwerkzaamheden snel uit te voeren.

 

Onderdelenlevering

TRC Transport Repair Center beschikt over een uitgebreid magazijn waar de belangrijkste Nooteboom-onderdelen direct uit voorraad kunnen worden geleverd of worden afgehaald.

 

Keuring

TRC Transport Repair Center keurt uw trailer en truck zorgvuldig door een volledige checklist door te lopen en een remtest uit te voeren op de rollenbank. Ze verzorgen ook de tacho-ijking en kunnen de COC voor uw opbouw opmaken.

 

Invoeren Trucks & Trailers

TRC Transport Repair Center kan u helpen bij het invoeren van uw in het buitenland aangekochte trailer of truck, van preregistratie tot keuring voor eerste gebruik.

 

Tacho-ijkingen

TRC Transport Repair Center is ook gespecialiseerd in periodieke ijking van uw tachograaf, controle van uw snelheidsbegrenzer en het plaatsen van de versnellingsbakverzegeling en installatieplaatje in samenwerking met Tacho Center, hun partnerbedrijf.

 

TRC Transport Repair Center

Centrum-Zuid 3404

3530 Houthalen-Helchteren

Belgium

E [email protected]

T +32 11 665646

Wwww.transportrepaircenter.be

 

Fotobijschrift:  Van links naar rechts: Bob Burks (Sales Manager Services Nooteboom Trailers), Robert Hijmans (Manager After Sales & Services Nooteboom), An Geraerts (CFO) en Hans Menten (bestuurder TRC).
Fotobijschrift: Van links naar rechts: Bob Burks (Sales Manager Services Nooteboom Trailers), Robert Hijmans (Manager After Sales & Services Nooteboom), An Geraerts (CFO) en Hans Menten (bestuurder TRC).

 

Persbericht _TRC Transport Repair Center sluit zich aan bij Nooteboom servic netwerk in België_Nederlands.docx 14 KB

 

 

Over Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V. is een leidende internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. De product range omvat semi-trailers, diepladersaanhangwagens en semi-diepladers. Iedere trailer van Nooteboom heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de lage total cost of ownership. Verder staan kwaliteit, betrouwbaarheid en het grootste bedieningsgemak voorop.

Nooteboom Trailers
Nieuweweg 190
6603BV Wijchen